torsdag 28. juli 2011

Til minne om ofrene i Oslo og på Utøya!


I morgen er det 1 uke siden den forferdelige terroraksjonen i Oslo og på Utøya. 76 mennesker hvorav mange unge, er bekreftet omkommet.

Èn syk man med syke hensikter var alt som skulle til for å rive bort uskyldige ofre. Det som har hent er forferdelig. Uvirkelig. Det som har hent kan ikke beskrives med ord.
Russebloggen ønsker å vise sin medfølelese til alle berørte.

Til slutt vil jeg trekke frem et sitat fra en av de som overlevde skytingen på Utøya. Sitatet har florert verden rundt etter hun ble intervjuet på amerikansk tv. Og det er ikke rart.

«Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen»

Sjekk også ut denne gripende låta som Sirius har lagt ut. Prod: Adonis & Rykkinnfella

mandag 11. juli 2011

Bærum vs. Møre og Romsdal - Buss vs. Van - 1,4mill vs 50.000



Studenter ved Høgskolen i Oslo, med Erik Myklegard og Sindre Visnes i spissen (og med SOLID klipping fra Andrea Erikstad Tronsmo), har laget dokumentaren Én gang i livet, som presenterer et utvalg russ i Bærum og Møre og Romsdal: Bussen The Wall (Bærum) og russebilen Drunken Sailors (Fræna). Man trenger ikke å velge en side å heie på, men det frister.

torsdag 7. juli 2011

Den rosa kanindrakten; Philter



Magnus Gangstad Jørgensen, for de fleste bedre kjent under navnet Philter, har opplevd litt av en kometopptur etter at han selv oppdaget Urørt for fem år siden. Til nå er han nemlig den aller mest nedlastede artisten på Urørt, og hadde over 700 000 nedlastninger allerede før han ga ut noe som helst! Slå den!

Torsdag for en uke siden gjorde Philter et knallbra liveshow på Hovefestivalen. Han klarte å samle en stappfull teltscene og stemningen var magisk da flere tusen fascinerte ungdommer hoppet i takt etter musikken hans.

For et par dager siden kom det ut en video på youtube, hvor selveste Avicii har remixet en av låtene til Philter og spilte dem på et live-set i Canada. Låta som ble brukt var Revolver, sjekk den ut her:



Sjekk ut facebooksiden hans her: Philter

Spotify!

Sommerhilsen fra Kragerø! Hvor tilbringer DU sommerferien?