torsdag 29. april 2010

ID på Landstreffet i Stavanger!

Det er mange russ som ikke har mottatt russelappen. Lurer du på hvilket bevis som gjelder for å komme inn på årets festival? På Landstreffet er det IKKE forpliktet å ha russelappen. For å kunne bytte inn billetten sin i festivalarmbånd må man kunne vise frem vanlig id (førerkort, bank-kort eller pass) samt ha et skolebevis (de som er i plastikk) eller russebevis utstedt av ditt hovedstyre for å bekrefte at man er avgangselev og russ.

Om du har andre spørsmål, kan du få svar på det aller meste her.

"Hjelp, vi er russ" som Kinofilm!



Hvem husker vel ikke filmene: "Hjelp, vi flyr" og "Hjelp, jeg krympet barna". Nå vil den norske produsenten av filmene: "Kill Buljo", "Død Snø" og "Tomme Tønner" lage film om russen. Tittelen vil bli: "Hjelp, vi er russ"

Det er uvisst hvor sansynlig det er for at dette blir noe av, men det som er helt sikkert er at det krever mye penger for å lage en kinofilm. "Hjelp, vi er russ" kjemper med 12 andre filmer om de gjenstående 15 millionene som deles ut til norske filmprosjekter etter kommersielle hensyn fra Norsk filminstitutt.

Les mer om nyheten her!


Blogglisten

Stjernemøte!

Hva er vel bedre enn å få møte sin favoritt artist backstage på tidenes russetreff?

Nå har du muligheten til å få oppleve nettopp dette.

Send en mail til vår stagemanager Andrew, på andrew(a)landstreff.no, med begrunnelse for hvorfor akkurat du skal få møte din favorittartist, så får vi se om du blir en av de heldige som får et stjernemøte på tidenes Landstreff.

Blogglisten

onsdag 28. april 2010

Konkurrnse: Vinneren Kåres Søndag 2.mai!

Russebloggen.no arrangere en konkurranse hvor du kan vinne en original OnePiece®! Og hvem som helst kan delta. Mer info om konkurransen kommer lenger ned!



OnePiece® er en heldress produsert av myk bomull av aller ypperste kvalitet.
Det hele handler om å daffe maks. Enten det er hyttetur, afterski, en klein søndags-
morgen eller sene sommerkvelder er dette det absolutte plagget.

Tenk deg at du våkner opp en klein søndagsmorgen, du hopper i din OnePiece
og kaster deg på sofaen med din yndligsfilm. Velger du den største størrelsen
får du kanskje plass til den fantastiske personen du dro med deg hjem fra byen
kvelden før også.



Konkurranseregler:

1. Bli fan av enten Russ 2011, 2012, 2013, 2014, eller 2015-fansidene på facebook. (Trykk på årstallene for å komme direkte til facebooksidene)

2. Inviter alle vennene dine som er russ det årskullet.

3. Gjør det samme med Norges Offisielle Russeblogg!

4. Skriv en kommentar med antall du har invitert, både til Russ og Russebloggen fanpagen, på denne bloggen.

Det er alt du trenger å gjøre for å få en original OnePiece® til odel og eie.

P.S: Det vil bli trekt ut to vinnere. En jente og en gutt!

Vil du kjøpe en original OnePiece® kan du gjøre det her!

Lykke til!

Sol, Vår og Russetid!

Landstreffet er ikke langt unna, og det er noen hektiske dager i Kongeparken om dagen. Mye skal være på plass når 11 000 russ inntar årets festival med storm 7. mai. Langrennsskiene er lagt på hylla, trugene ligger dypt gjemt i kjellern og våren har for alvor ankommet Kongeparken. Når sola titter frem slik den har gjort den siste tiden, så er det greit med en liten påminnelse på ting og tang som er greit å ha med seg når man inntar et snøfritt område selv om man kanskje ikke har kommet helt ut av vinterkomaen enda. Russ = vår, og det er til de grader vår på vestlandet og i Kongeparken om dagen.

Bildet over er av vårt beach område. I den anledningen er det greit å huske på et par ting man burde ha med seg når man ankommer Landstreffet og inntar vårt fete Beach område:

Huskeliste
1. Sandaler. Yes, sandaler. Why not? Null gjørme og ingen risiko for å få grus og stein mellom tærne. Sleng deg ned i solsengene og føl sanden mellom beina mens du sipper til en drink fra baren og Juicy's musikk strømmer ut av høytalerne.

2. Shorts. Tar vi været vi har hatt de siste ukene i betraktning, og satser på at sola titter frem på lik linje som den har gjort de siste årene så er shorts definitivt noe som passer bra. I tillegg så er det mulig å bade på stranden vår. Vi garanterer ikke for at vannet er det varmeste da det kommer rett fra elven som renner nedenfor, men du våkner definitivt:)

3. Strandhåndkle. Kapasiteten på solsengene er begrenset. Ta med deg et strandhåndkle og legg deg til rette på stranden.

4. Solkrem. Alltid greit å ha med og så risikerer du ikke å gå i ett med den røde russedressen.

5. Solbriller. Et must.

The Beach åpner fredag kl. 14:00. Club:LIVE ligger vegg i vegg med The Beach så start gjerne Landstreffet med å lytte til våre resident dj`s JUICY på stranda, eller få med deg et forrykende show fra Yogafire i Club:LIVE, det perfekte utgangspunkt for å kickstarte årets største høydepunkt i russetiden.

Blogglisten

tirsdag 27. april 2010

Vil ta førerkortet fra Russ som skyter med Paintball!


I Stavanger-distriktet har det de siste dagene vært flere episoder der russ har skutt mot biler med paintballgevær. Politiet kommer nå med en klar advarsel til russen.

– Dersom det blir skutt mot biler med paintballgevær vil førerkortet til sjåføren av russebilen bli beslaglagt.

Det sier Kristian Johansen, etterforskningsleder ved Stavanger politistasjon.

Etterforskningslederen påpeker at det er bilfører av russebilen som er ansvarlig for hva som skjer i og fra bilen.

– Fører kan ikke skylde på at det er andre i bilen som har gjort det. Fører er ansvarlig etter veitrafikkloven, sier Johansen.

Han legger til at russebilsjåfører kan miste lappen i en periode på opptil seks måneder.
Politiet vil også ta beslag i alle paintballgevær eller replikagevær som blir funnet i russebiler.

– Vi må sette en grense et sted for hva som er greit for russen å drive med, sier etterforskningslederen.
Johansen kan ikke si om russen i år er verre enn andre år.

– Russefeiringen er så vidt kommet i gang, men jeg kan ikke huske at vi har opplevd dette med paintballbruk tidligere.
Han ber nå russen om å tenke seg om.

– Det å bruke paintballgevær mot andre biler er direkte farlig, og det kan føre til trafikkuhell.

– Dersom russ blir anmeldt får de et straffbart forhold på rullebladet som de må leve med videre. Det kan for eksempel stoppe utdannelse i utlandet, sier Johansen.
Politiet skal onsdag ettermiddag ha et møte med russen. Paintballbruk vil være et av temaene som blir tatt opp, avslutter Johansen.

Blogglisten

Billettbåndene til Tryvann er kommet!

På helgens Tryvann-treff, blei det delt ut midlertidige billettbånd, fordi de som egentlig skulle brukes stod "askefast" i Nederland!


Endelig har de kommet! Vi melder om at billettbåndene ankom Oslo i dag, og alle som vil kan komme og bytte ut de midlertidige båndene til stoffbånd.

VIKTIG: Du MÅ selvfølgelig ha med båndet du har fått når du kommer hit, og vi vil sette på det nye.
Alle som vil bytte det ut, kan komme til oss på Skøyen:
ROK
Hoffsveien 21-23
0275 Oslo
Vet du ikke hvor er, se kart HER
Vi har åpent fra klokken 08.30- 20.00 for de som vil komme å bytte.
Ønsker også å takke for en fantastisk helg på Tryvann, for å se film fra helgen, se her:

Blogglisten

mandag 26. april 2010

LØRDAG 1.MAI BRAKER DET LØS MED TELEMARKS STØRSTE RUSSETREFF!



I samarbeid med mange av russestyrene i Telemark inviterer vi til Telemarks største russetreff på Kroa i Bø Lørdag 1.mai. Telemarkstreffet 2010, blir nummer fire i rekken av russetreff på Kroa i Bø, sier arangør Deniz Huseby Yabar. Det var Deniz selv som startet dette russetreffet for fire år siden, da han selv var russ.

Til det som kanskje er landets laveste billettpris for russetreff kan du oppleve en av dine livs fester. Det som har blitt omtalt som et av landets beste konsertscener vil forvandles til et sinnsykt partylokale. Russ fra alle kanter av fylket har allerede sikret seg billetter til tidenes russefest og det ser ut til å bli fullt hus på Kroa i Bø! Har du enda ikke kjøpt din billett er tiden inne nå, skyter Festsjef på Hjalmar Johansen vgs, Christina Bjørndalen Kvalheim inn!

Norges DJ-elite vil stå bak miksepulten og i den enorme scenenriggen plaserer vi et av landets kraftigste lasere som prikken over i`en! Norske Talenter semi-finalist og en av landets desidert beste fakirer, JULIO, skal ha et flammeshow uten sidestykke! Dyktige trubadurer tar frem gitaren og mikrofonen for å skape høy allsang-faktor og et par gale konferansierere sørger for underholdning og konkurranser på scenen. Det vil også bli matsalg på arrangementet, legger medarrangør Jørgen Snøås Gustavsen til.

Det er allerede solgt veldig mye billetter og alt ligger til rette for at russen skal få ett minne for livet! Og for første gang ser det ut som at Telemarkstreffet skal trekke fullt hus på Kroa i Bø. En annen ny ting for året er at vi har ett samarbeid med Stiftelsen Casa Olea. Dette er en veldedig organisasjon som hjelper gatebarn i Brasil. Stiftelsens hovedmål og å bidra til å beskytte barns rettigheter og levevilkår ved å hjelpe gatebarn bort fra Gata, sier pådriver og gründer for prosjektet, Nina Olea Hovemoen fra Brevik.


Blogglisten

Hvem blir årets talent?

Påmeldingene har tikket inn jevt og trutt siden vi åpnet for påmelding i fjor høst, men det er fortsatt mulighet for å melde seg på.

Vår jury vil sitte godt tilbakelent for å vurdere hvert enkelt bidrag så godt som mulig. Landstreffet tar ikke ansvar for psykiske plager påført av juryen, men vi har bedt de om å være snille så da håper vi på det. I 2009 var det deltakere fra hele landet, og mange har allerede meldt seg på, og utsilingen av hvem som skal få lov til å opptre skjer neste mandag. Ønsker du å delta? Skriv en begrunnelse for hvorfor nettopp du/dere skal få muligheten til å opptre under Talentkonkurransen på årets russehappening.

Vi plukker ut 10 finalister som får muligheten til å prøve seg på scenen. Det vil bli masse flotte premier til vinneren(e).

For påmelding kan du klikke her.

Blogglisten

RussedressTV Stabekk/Eikeli-kåringene!



Blogglisten

søndag 25. april 2010

Bilder fra Tryvann i helgen!











Blogglisten

Dagligvarebutikk på Landstreffet!

Som dere alle vet; kinoen er allerede på plass, 6 venues, over 30 internasjonale og nasjonale artister, de beste bussringene, Russe NM i sandfotball, beachområde, attraksjoner for enhver smak, 11 000 feststemte russ, og mange mange andre aktiviteter og opplevelser.

I fjor introduserte vi en egen dagligvarebutikk på Landstreffet i samarbeid med COOP Mega. COOP Mega vil også i 2010 sette opp en fullverdig dagligvarebutikk på Landstreffet. Butikken vil ha et godt utvalg av de mest nødvendigste varene som dere måtte trenge under deres opphold på årets store russebegivenhet både innenfor mat og drikke, og er på hele 300m2.

Dagligvarebutikken blir satt opp inne i Radio Lounge som er en gigantisk arena hvor det også vil gå konserter både fredag og lørdag. Butikken ligger sentralt på området og er enda en ingrediens som gjør at du finner alt du trenger på årets festival på festivalområdet.

Blogglisten

fredag 23. april 2010

Konkurranse: Vinn original OnePiece®!

Russebloggen.no arrangere en konkurranse hvor du kan vinne en original OnePiece®! Og hvem som helst kan delta. Mer info om konkurransen kommer lenger ned!



OnePiece® er en heldress produsert av myk bomull av aller ypperste kvalitet.
Det hele handler om å daffe maks. Enten det er hyttetur, afterski, en klein søndags-
morgen eller sene sommerkvelder er dette det absolutte plagget.

Tenk deg at du våkner opp en klein søndagsmorgen, du hopper i din OnePiece
og kaster deg på sofaen med din yndligsfilm. Velger du den største størrelsen
får du kanskje plass til den fantastiske personen du dro med deg hjem fra byen
kvelden før også.



Konkurranseregler:

1. Bli fan av enten Russ 2011, 2012, 2013, 2014, eller 2015-fansidene på facebook. (Trykk på årstallene for å komme direkte til facebooksidene)

2. Inviter alle vennene dine som er russ det årskullet.

3. Gjør det samme med Norges Offisielle Russeblogg!

4. Skriv en kommentar med antall du har invitert, både til Russ og Russebloggen fanpagen, på denne bloggen.

Det er alt du trenger å gjøre for å få en original OnePiece® til odel og eie.

P.S: Det vil bli trekt ut to vinnere. En jente og en gutt!

Vil du kjøpe en original OnePiece® kan du gjøre det her!

Lykke til!

torsdag 22. april 2010

Viktig info om Landstreffet i Stavanger!

All russ som skal inn på Landstreffet må vise frem gyldig legitimasjon (bankkort, førerkort etc) og russebevis/skolelegitimasjon. Her aksepteres russebevis som er utstedt av lokale russestyrer/hovedstyrer, russelappen, eller de nye skolebevisene som er lagd i plastikk. Gratis russebevis som man får av ulike russeutstyr leverandører vil ikke bli godtatt, og det gjøres ingen unntak.

Før du går inn på festivalområdet må du gjennom en omfattende sikkerhetssjekk hvor du blir kroppsvisitert. Bagger/poser o.l blir gjennomgått, biler/busser blir gjennomgått og det er ikke lov å ha med seg uønskede gjenstander som glassflasker, kniver, balltre, spraybokser etc. På Landstreffet er det kun en ting som gjelder, din sikkerhet!

For at alle skal få en flott opplevelse på Landstreffet ber vi om at følgende retningslinjer følges:

Kongeparken er et lukket område kun for russ. Entrebeviset (armbåndet) må være festet på riktig måte under hele Landstreffet. Alle uten entrebevis vil bli politianmeldt, pålagt en bot på kr 1200,- og bortvist fra området.

Tapte entrebevis erstattes ikke.

Opphold på taket av busser, lastebiler eller van/bil er forbudt.

La ikke kjøretøyet stå på tomgang - husk faren for kullosforgiftning.

Når bil/buss er parkert så er den parkert til Landstreffet er over. Benytt deg av kollektiv transport.

Det er ikke lov å tenne bål eller bruke propangass til matlaging. Kjøp engangsgriller i butikken i Radio Lounge.

Det er ikke tillatt å ta med bagger/vesker inn i fornøyelses-parken eller på konsertene. Bruk oppbevaringen som er lokalisert på parkeringsplassen.

NB! Medbrakt alkohol kan kun nytes i russelandsbyen. Det er forbudt å ta med kniver, våpen, spraybokser, egg, mel, glassflasker o.l inn i parken og på alle konsertene.

Alle gjester på Landstreffet får påsatt et armbånd. Dette armbåndet må man til enhver tid ha rundt håndleddet. Dersom en ikke har armbånd påsatt vil en bli vist ut av området og politianmeldt.

23 tidligere suksessrike Landstreff, i tillegg til et stort sikkerhetsapparat er din garanti for en minnerik helg med positive opplevelser i Stavanger. På Landstreffet er det kun en ting som gjelder, DIN SIKKERHET!!!

KUN 2 uker igjen:)

Blogglisten

Sexvett-reglene!

1. Legg ikke ut på langtur uten trening. Bli kjent med din egen kropp før du har sex med andre.

2. Meld fra til vennene dine hvor du går. I alkoholrus er det lett å gå seg vill.

3. Vis respekt for andres grenser. Et nei er et nei.

4. Vær rustet mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer, selv på korte turer! Bare kondom beskytter mot sykdommer. Lær deg hvordan du bruker den.

5. Gå ikke alene! Pass på hverandre.

6. Lær deg ditt prevensjonsmiddel å kjenne. Finn ut hva du skal gjøre dersom noe går galt. (Husk at nødprevensjon skal tas så fort som mulig dersom prevensjonen svikter).

7. Vend i tide - det er ingen skam å snu. Det er lov å si nei, for begge parter.

8. Spar på kreftene! Avslutt festen i tide - og husk å få i deg nok søvn og mat til å ha det gøy dagen derpå.

9. Lytt til erfarne fagfolk. Dersom du lurer på noe om kropp og seksualitet ring til: SUSS på 800 33 866

Blogglisten

Konkurranse: Vinn original OnePiece®!

Russebloggen.no arrangere en konkurranse hvor du kan vinne en original OnePiece®! Og hvem som helst kan delta. Mer info om konkurransen kommer lenger ned!



OnePiece® er en heldress produsert av myk bomull av aller ypperste kvalitet.
Det hele handler om å daffe maks. Enten det er hyttetur, afterski, en klein søndags-
morgen eller sene sommerkvelder er dette det absolutte plagget.

Tenk deg at du våkner opp en klein søndagsmorgen, du hopper i din OnePiece
og kaster deg på sofaen med din yndligsfilm. Velger du den største størrelsen
får du kanskje plass til den fantastiske personen du dro med deg hjem fra byen
kvelden før også.



Konkurranseregler:

1. Bli fan av enten Russ 2011, 2012, 2013, 2014, eller 2015-fansidene på facebook. (Trykk på årstallene for å komme direkte til facebooksidene)

2. Inviter alle vennene dine som er russ det årskullet.

3. Gjør det samme med Norges Offisielle Russeblogg!

4. Skriv en kommentar med antall du har invitert, både til Russ og Russebloggen fanpagen, på denne bloggen.

Det er alt du trenger å gjøre for å få en original OnePiece® til odel og eie.

P.S: Det vil bli trekt ut to vinnere. En jente og en gutt!

Vil du kjøpe en original OnePiece® kan du gjøre det her!

Lykke til!

Russ tatt i tollen med 252liter øl og 8 liter sprit!

Like før klokken 18 tirsdag kveld ble bilen stanset av østfoldpolitiet.
Russ fra Oslo-området

– Vi stanset bilen med fire russ fra Oslo-området på Asmaløy på Hvaler.

– Der ble det avdekket øl og brennevin fra Sverige, som de hadde smuglet med båt og lastet over i bilen, skriver operasjonsleder Bjørn Paulsen i en pressemelding tirsdag kveld.
Mistenker at flere er involvert i smuglingen

Politiet beslagla 252 liter øl på brett sammen med åtte liter sprit.

– Vi mistenker at flere er involvert i denne saken. Flere personer i to til tre andre biler mistenker vi kan ha vært med, opplyser operasjonslederen.

Men opplyser videre at ingen av dem er anholdt foreløpig.

Russebloggen´s oppfordring: Er du russ og vil bli full. Kjøp drikke i Norge. Selv om det er fristende å dra til Sverige og hamstre, kan det få alvrolige konsekvenser om du skulle bli tatt!

Blogglisten

Nesbru, Valler og Nadderudkåringen 2010!

Nå er russetiden for fullt i gang rundt om i landet, og ikke minst i Osloområde! Her kommer en film som Russ.no har laget fra Nesbru, aller og Nadderudkåringen 2010! Enjoy


















Blogglisten

onsdag 21. april 2010

Krusty´s vant Vestre Bærums Kåringen!

Da er jeg hjemme ifra en vellyket dag på Rudplassen! På veien innover var jeg igjennom både regn, sludd og snø, men da jeg kom fra strålte solen fra himmelen og alt var klart for åpning av russetiden på rudplassen!



Det var 10 busser totalt på kåringen og det var tidlig 3 busser som skilte seg ut. Yiamas, Buckle Up og Punchline stod oppstilt ved siden av hverandre og hadde en massiv lydrigg! Spesielt Yiamas og Buckle Up. Når de fyrte opp anlegget kunne man angre på at man ikke hadde ørepropper!



For anledningen så har jeg fått trykt opp Russebloggen t-skjorte. Resultet blei ganske bra også! Her er ett par bilder sammen med Tania fra Punchline/Krusty`s



På rudplassen i dag var det grilling, høy musikk og partyfactor 9! De fortjente vinnerne av Vestre Bærums Kåringen 2010 er Krusty´s, tidligere Punchline! Og her kommer noen bilder fra showet deres!











Det var ett forrykende show, med mange overraskelser, gode ideèr og enda bedre utførelser! Gratulerer! Skulle Russebloggen hatt en kåring, så hadde Krusty`s lett vunnet! Men det var flere busser som skapte stemning og alle de rundt 1000 som hadde møtt opp, fikk valuta for pengene. Selv om det var gratis!



Dette bildet er tatt fra taket på Krusty`s og viser folkemengden som samler seg rundt bussene. Dette er første gang jeg er med på en slik kåring, og det er helt enormt. Det må bare oppleves. Det kan ikke beskrives med ord!



Her er ett bilde fra taket til Krusty´s. Dette er DJ´-pulten som for anledning blei styrt av selveste DJ Bali, med DJ Smaaland ved sin side! De oppmøtte på rudplassen vet å sette pris på god musikk, og det gjorde de i dag også. Mens tonene blei blåst ut av de uttalige høyttallerne danset de oppmøtte som aldri før! Jeg takker for en flott dag, og russebloggen´s første dag ute blant Russ 2010!

Blogglisten

Vestre Bærums Kåring!


Det er onsdag, det er vår, det er sol (hvertfall noen steder), det er russetid og det er klart for Vestre Bærums Kåring! Skolene Dønski, Sandvika, Rud og Rosenvilde inviterer deg til å være med på årets største begivenhet! De har iår slått oss sammen for å lage denne kvelden HELT VILL!

Og russebloggen.no stiller selvfølgelig opp. Dette blir det første arrangementet Russebloggen.no er på i år! Videre kan dere følge med på blant annet Telemarkstreffet og Landstreffet i Stavanger! Kåringer starter 17.00 og 22.00 tiden regner de med å være fredig med dagens festligheter på Rudplassen og bussene gjør seg klar for å gjøre oslos gater utrygge!

Tør du gå glipp av dette?

Blogglisten

tirsdag 20. april 2010

Askefaste Artister?


Ja, det er dessverre en del artister som sitter «askefast» som det nå så fint heter. Heldigvis gjelder ikke dette mange av VÅRE bookinger til helgens Tryvannstreff, og de det gjelder - ja de reiser vi med BIL og henter! Alt for at artistene og russen skal få den opplevelsen de venter på.

Som en liten teaser før det smeller, får dere en update på helgens godsaker. Dere med billetter har god grunn til å glede dere! Det er DJ’ene som regjerer åpningshelgen på Tryvann – Ditt Livs Party, og vi kan garantere høy partyfaktor og god stemning begge kveldene.

Spencer & Hill


Etter å ha sluppet 23 egne singler, og en haug med überfreshe remix-singler av artister som Bob Sinclair, R.I.O, Franky Goes To Hollywood, Moby og Cascada bare for å nevne noen, har S&H regjert på den europeiske klubbscenen i mange år allerede. Nå er de klare for Tryvann!

John Moss

John Moss er kjent fra steder som La Belle, Hemsen, Quart samt Ibiza, London osv. og har spilt med store navn som bl.a. «Dimitri from Paris», Bob Sinclair og mange andre. Som en av skandinavias beste electro house DJ’s, vil DJ John Moss varme opp eller avslutte festen hver kveld på toppen av Oslo.

Magnus Lauritzen

Magnus Lauritzen er et ungt talent innen elektronisk musikk, både som artist/DJ og produsent. Denne DJ’en skal underholde deg både fredag og lørdag, så sørg for å få med deg showet!

Thomas Nellson

Med en unik evne til å mixe electro-/ tech-/ progressive-house og andre ulike typer house-musikk, er lofotværingen helt klart riktig materiell til Ditt Livs Party! Sammen med HotShot (Morten) startet han produsentnavnet «Hotshot&Nellson», og sammen ga de ut hitene «Northern Dreams», «After the sun», «Catch you» og «Blown away».

Ikke hørt de? Sjekk de ut her: http://www.myspace.com/thomasnilsen

Hooga Troopers

ROK har fulgt Hooga Troopers med spenning de siste årene, og de skuffer på ingen måte når de debuterer med sitt første album «Hooga Island». Dette er et vanvittig fengende, variert og happy album du ikke kan gå høsten i møte uten! Selv har de uttalt at de lager hiphop med «soul flavour, men er også inspirert av flere andre sjangre. Med andre ord; det spiller det de føler! Dersom du fortsatt er usikker på hva dette innebærer, så er det bare å ta turen opp til taket av Oslo på fredag og la musikken ta seg av resten!

Martin Danielle

I en alder av kun 22 år har Martin Danielle allerede etablert seg som en respektert dj og produsent,
Martin er mest kjent for sine funky beats og hans måte å mikse det klassiske med det nyeste innen house.

I følge han selv er Tryvann den mest ekstreme opplevelsen så langt, hvor han delte platespillere med verdenskjente David Guetta, Fedde Le Grande og Sandy Riviera. Vi har gleden av å ha han hos oss i år igjen, og vi vet at også årets russekull kommer til å ta av til DJ Martin Danielle!

Dave Darell

Den tyske DJ/produsenten slo for alvor igjennom med sin remix av filmusikken til «Pirates Of The Caribbean» og sangen «Black Pearl» en låt som gikk igjen og igjen i russetiden 2009. Etter å først ha slått seg opp som produsent, har Dave Darell de siste årene virkelig gjort det stort. Med låtene «Children», «Freeloader» og siste singelen «Silver Surfer» hersker det liten tvil om at Dave Darell har en stor karriere innenfor dansbar musikk.


Blogglisten