søndag 11. april 2010

Offisielt sikkerhetskurs for russen 2010!


Medlemsorganisasjonen Russebuss.no har i samarbeid med utrykningsfelleskapet i Asker og Bærum, ROK, Russens Hovedstyre og Statens Vegvesen Billingstad satt i verk et kurs for håndtering av krisesituasjoner. Det oppstår ofte situasjoner hvor et brannslokker eller kunnskap om livreddende førstehjelp er til svært stor hjelp. Politiet, Brannvesenet, Ambulansepersonalet og representanter fra Statens Vegvesen vil være kursholdere. En sjåfør kommer også å snakker om en ulykke i russetiden. Erfaringer fra tidligere år, og lignende kurs andre steder i landet med gode resultater å vise til, er noe av bakgrunnen for at vi sammen ønsker å redde liv.

Kurset er gratis og Russens hovedstyre anbefaler alle som har kjøretøy om å delta. Det gjør selvsagt vi også. Det er tre personer fra hver buss (hvorav en av de må være sjåføren) eller to fra hver bil somkan delta. Kurset varer i ca 4 timer og det vil bli servert gratis mat. Kurset er både teoretisk og praktisk.Vi håper å få enda flere realistiske øvelser i år, enn tidligere år.

Kurset avholdes på ISI i Bærum.

Meld deg på i ved å sende inn påmeldingen nedenfor. Vi tar også høyde for at det kan bli stor pågang for å delta på kurset, og anbefaler dere å være raskt ute med påmeldingen.Vi har dessverre begrenset med plasser, men skal gjøre vårt ytterste for at flest mulig får deltatt. Blir det raskt fult så skal vi se om vi kan få til en dag til.

Er du sjåfør og medlem av russebuss.no. Logg deg inn på medlemsidene og gå til siden "kurs 2010" for å melde deg på. Ikke meld deg på her. Denne siden er forbeholdt ikke medlemmer samt russ.

Dato: Onsdag 14. april 2010 Klokken: 18.30 - 21.00 (2130)

Aktører: - Ambulanse
- Biltilsynet
- Brann
- Politi
- Robert Corell
- Russebuss.no

Deltaker: Sjåfører og bussansvarlige (maks 25 personer)


!FOR PÅMELDING KLIKK HER!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar